×

GET A FREE QUOTE

Please fill this for and we'll get back to you as soon as possible!

PROIECTE

Meci Caritabil (2013)

Meci cu scop caritabil intre Steaua CSM Eximbank si Colegiul Ntional Mihai Viteazul, desfasurat pe data de 29 noiembrie 2013 la Arena de Baschet.

Acest meci a reprezentat o colaborare intre Interact C.N.M.V., Baschet Club Alpha si Federatia Romana de Baschet, fiind organizat sub indrumarea lui Alexandru Ardelean.

Proiectul a adunat 500 de participanti si 50 de organizatori, iar in urma vanzarii biletelor s-a strans suma de 7461 RON. Prin intermediul Programului de Responsabilitate Sociala, s-a adaugat si suma de 5000 RON, banii stransi fiind donati scolii pentru Deficienti de Vedere Bucuresti.

Street Heroes Cool as Ice 2 (2014)

Baschet Club Alpha si Sport Arena au organizat, in cadrul Street Heroes Cool as Ice 2, competitia de Streetball si meciul V.I.P. La concurs au participat cei mai buni 80 de jucatori la categoria plus 18 ani (potrivit clasamentului Sport Arena Streetball 2013), In timp ce la meciul demonstrativ au luat parte personalitati precum rapperii DOC, raku, Christu si Kent Archie si dunkerii Vlad Muscurel si Tudor Boruz.

Peste 4000 de oameni au venit la festival sa-si sustina echipele preferate cu ocazia primei editii in care a fost inclusa disciplina "Baschet in cadrul competitiilor".

Take Charge Camp – Texas, USA (2014)

Tabara de baschet pentru tineri cu varste cuprinse intre 11-13 si 13-16 ani, desfasurat intre 6-9 mai, in San Antonio, Texas (USA). Organizat sub indrumarea lui Alexandru Ardelean, cu ajutorul antrenorului american Chris Dial, camp-ul a reunit 60 de participanti si 4 antrenori locali. Pe parcursul a celor 3 zile de camp, participatii au beneficiat de instruire europeana, dar si de specializare pe elementele fundamentale ale tehnicii de baschet.

Tinerii americani au fost foarte incantati de experienta Take Charge Camp, iar cei mai buni au fost premiati cu maiouri unicat Baschet Club Alpha. Datorita succesului acestei prime editii, camp-ul se va organiza anual in Statele Unite.

TOP